Så fungerar Bidlay:

1. Skapa ett
konto gratis

Att skapa ett konto går snabbt och är helt gratis.

2. Berätta vad
du behöver

Fyll i ett enkelt formulär och beskriv vilken tjänst du efterfrågar. Låt sedan företagen bjuda mot varandra i en auktion eller be dem lämna offert till fast pris.

3. Få rätt tjänst
till rätt pris

Du får bud eller offerter från kvalitetssäkrade företag som ser till att du får det du efterfrågar.


Välj din kategori

Ekonomi & Juridik

Ekonomi & Juridik

Behöver du hjälp med deklarationen eller bokföringen eller söker du en revisor? Kanske du har behov av en juridisk konsultation. Här finner du det mesta inom ekonomi och juridik..

Fest & Konferens

Fest & Konferens

Om du har tänkt anordna en fest eller söker catering till bra pris ska du söka här. Du finner allt du kan tänkas behöva till din fest här, allt från musik, mat, och bartender till lokal, partytält och musik.

Flytt & Transport

Flytt & Transport

När du har behov av att enkelt och billigt få hjälp med flyttning eller att transportera, magasinera och leverera. Då är detta kategorin du ska titta under..

Fordon & underhåll

Fordon & underhåll

Alla tjänster för att sköta om ditt fordon finner du här. Behöver du byta däck eller lagra dem? Kanske en ruta som gått sönder? Här finner du det du behöver när det gäller både bilar, husvagnar, mc och snöskotrar.

Foto & Rörlig bild

Foto & Rörlig bild

Är du i behov av en professionell fotograf eller redigerare så är detta kategorin för dig. Foto, rörlig bild och inspelningar samt även om du har behov av inspelning eller övrigt inom detta.

Hantverkare

Hantverkare

Söker du en hantverkare för något speciellt? Här har vi samlat alla från snickare och elektriker till experter inom vvs och rörmokeri. Även andra yrkeskategorier är representerade för de allra flesta hantverkarbehov.

Hus & Fastighet

Hus & Fastighet

När du behöver ha hjälp inom hus och fastighet. Allt från arkitekter, inredare och låsinstallationer till sotare, besiktningsmän och reparationer som behövs utföras. Du finner även servicetekniker och mycket mer.

IT & Webb

IT & Webb

När det kommer till datorn kan man behöva experthjälp då och då. Här finner du de som kan hjälpa dig med allt från service av din dator till att programmera. Har du behov av en hemsida eller sökmotoroptimering så hittar du det här.

Kropp & Själ

Kropp & Själ

Känner du att du vill unna dig själv en skönhetsbehandling eller söker du en kurs för att utveckla dig själv så klicka här. Du finner allt från akupunktur, hälsovård, yoga till plastikkirurgi, hårvård och psykologer. Allt för ditt välbefinnande.

Lokalvård & Städ

Lokalvård & Städ

Här hittar du allt inom städning och vård av lokaler. Du som har behov av olika sorters städhjälp hittar bland annat hushållsnära tjänster, golvvård, möbelvård, flyttstädning och sanering här.

Marin & underhåll

Marin & underhåll

Behöver du hjälp med service av din motorbåt, segelbåt eller vattenskoter? Letar du segelmakeri eller riggverkstad? Då är detta kategorin för dig. Underhåll och verkstäder finner du också här.

Persontransport

Persontransport

Ska du anordna fest och vill anlända med stil i en limousine eller se till att dina gäster kan åka med en bokad taxi hem så kan du enkelt hitta det här. Även buss och annat inom persontransport.

Reklam & marknadsföring

Reklam & marknadsföring

När du vill att ditt företag ska synas och få bra reklam så krävs det marknadsföring av bästa slag. Du finner det mesta inom både reklam och marknadsföring här.

Trädgård & Markberedning

Trädgård & Markberedning

Ska du göra ordning din trädgård och har behov av hjälp så kan du hitta det här. Du finner allt från hjälp med borrning, gräsklippning, trädgårdsskötsel till dränering, grävning och landskapsarkitekter.

Utbildning & Coachning

Utbildning & Coachning

Söker du en konsult eller någon som kan detta med teambildning? Kanske du har behov av någon form av utbildning? Då ska du klicka in dig här.

Uthyrning

Uthyrning

Varför köpa när man kan hyra? Här finner du det mesta som går att hyra. Behöver du en lokal eller personal så leta här. Du hittar även maskiner och fordon.

Övriga tjänster

Övriga tjänster

Här finner du andra tjänster som inte finns under de andra kategorierna. Du hittar bland annat avbytare och sådant som har med sällskapsdjur att göra. Allt från veterinär till hundpensionat. Dessutom lite andra tjänster som kategoriseras som övrigt.