Du gravida! Unna dig en skön massage!

Typ: Fastpris | Kategori: Kropp & Själ/Massage | Var: Östersund | När: När som helst | Publicerad: 2015-02-03 | Id: 675

Gravidmassage eller massage för dig nyblivna mamma. Behandlingen utförs på en speciell designad gravid kudde och med en varm gravidolja. Massage frisätter hormonet oxytocin som ger smärtlindring och ökar kroppens välbefinnande för dig och ditt barn. Jag tar hand om dig, tar till mig dina önskemål på bästa sätt, är lyhörd och vill att din massage ska bli så behaglig som möjligt. Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna då spänningar i musklerna kan leda till smärta. Många upplever att de blir spända i ländryggen, axlarna åker ofta framåt då bysten blir tyngre och muskulaturen/skulderbladen blir spänd. Påfrestningar i musklerna kan leda till smärtor vilka en massage kan lösa upp. Har du inga problem så är en avkopplande massage alltid välbehövligt, att bara ta en paus och ladda inför vad som komma skall. Gravidmassage utförs på en specialdesignad gravidkudde, de flesta ligger skönt på mage under hela behandlingen. Jag är utbildad diplomerad Spa-terapeut hos Axelssons SPA school i Stockholm. Erbjuder dig flera olika behandlingar i min portfolio, som t ex kropps massage, lerinpackning, skrubb, barnmassage, gravidmassage, ansiktsbehandling, fot/hand massage. Pris Kroppsmassage för gravid: 70 min 600kr

I samband med gravidmassage finns möjlighet få Ansiktsbehandling (35 min 350kr). Finns även en behandling av ansikte, händer och fötter för dig som är gravid. Inleder med en ansiktskur, rengöring peeling. Därefter får du akupressur, massage av ansikte nacke, hårbotten. Fötter och händer skrubbas/masseras med en skrubb.

Arbetar på på 34:ans SPA i östersund där jag hyr in mig. Med vemod lägger Janitha Hallgren på 34 an ned sin spa verksamhet sista februari detta år. Fortsätter min verksamhet på Blåvedsvägen 12 I Torvalla, Östersund.

Vem är säljaren?
Företag Norrskensglöd - SPA
Adress: Storgatan 34
831 30 Östersund
Omdöme:
  1 omdöme

Vill du också köpa tjänster? Skapa ett konto idag »
bild
  • bild
  • bild
  • bild
Fast pris:
600 kr inkl moms
Tjänsten är såld